Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vacature

Gezocht: Zuivelverwerk(st)er

Lijkt het jou wat om dagelijks de lekkerste verse zuivel te maken op de eerste drijvende zuivelboerderij ter wereld?

Bekijk de vacature!

 

 

Augustus 2018

Wereld haven dagen

Tijdens de Wereldhavendagen op 8, 8 en 9 september is ons bezoekerscentrum open. Inmiddels zijn de contouren van de Floating Farm al goed zichtbaar. Komt dat zien!

Is het nog niet gek genoeg, dan kunt u ook kennis maken met ‘Bokashi’. Dit is een eeuwen oude methode om afval op te waarderen naar een waardevol bemesting product voor uw balkon of tuin. Kinderen kunnen voor € 2,- hun eigen mini tuinte maken met het product, volwassenen kunnen dit voor € 1,-. 

Boek een tour via de website van de wereldhaven dagen naar de Floating Farm!

November 2017

Floating Farm in Holland Herald magazine

CEO van Beladon, initatiefnemer van de Floating Farm wordt geinterviewd door Holland-Herald magazine over zijn idee, concepten en drijveer voor dit innoverende project.

U kunt het interview lezen door op de afbeelding of hier te klikken.
(Het interview gaat op de volgende pagina door)

Oktober 2017

Ons informatiecentrum

Groepen zijn op afspraak welkom in ons informatiecentrum. Voor groepen tot 25 personen rekenen wij 150,- euro (ex btw per presentatie). Groepen tot 50 personen 200,- euro (ex btw per presentatie). 

Iets te vieren? borrel of lunch? Informeer naar de mogelijkheden.

Oktober 2017

Wereld voedsel dag

Ons bezoekerscentrum is tijdens Wereld voedsel dag op 15 oktober open van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens de Wereld voedsel dag staan we stil bij de voedselproblematiek in de wereld. Floating Farm zoekt naar oplossingen en wil dat ook graag tijdens deze dag met u delen en over van gedachten wisselen. We heten u van harte welkom!

Oktober 2017

Expositie Singapore

Floating Farm is onderdeel van de expositie ‘Growing more with less’ in Singapore.
Meer informatie kan gevonden worden in het artikel op de website van Urban Redevelopment Authority.

September 2017

Wereldhaven dagen

In het weekend van 2 en 3 september was Rotterdam het toneel voor de Wereld Haven dagen.

Dit weekend waarbij de haven uiteraard centraal staat trekt bezoekers vanuit vele uithoeken om de colosale wereld van het water vervoer te ervaren. Naast het bezoeken van de vele schepen houden bedrijven hun deuren open om de mensen een inkijkje in de eigen keuken te geven, uiteraard deed de Floating Farm hier ook aan mee.

bars5

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de activiteiten rondom de Floating Farm. U kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

U heeft zich succesvol ingeschreven